Blusapparaten

✔ Geen lang lopende contracten

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Uitgebreide diensten

Blusapparaten zijn belangrijk voor de veiligheid in elk bedrijf. Betrouwbare blusapparaten zijn onmisbaar om snel en effectief te reageren op brandincidenten, waardoor schade beperkt blijft en levens beschermd worden. Elk type brand vereist een specifiek blusapparaat, wat betekent dat een goed uitgeruste werkplek verschillende soorten brandblussers moet hebben. Dit zorgt ervoor dat u voorbereid bent op verschillende scenario's en uw personeel in staat stelt om snel en doeltreffend te handelen in geval van nood. Wij bieden bij Brandblusserkeuring, gevestigd in Heule, een ruim assortiment aan blusapparaten aan.

Heeft uw werkplek de juiste blusapparaten voor optimale brandveiligheid?

Contacteer ons

Hoe werkt een blusapparaat

Een blusapparaat werkt door het onder druk vrijgeven van een blusmiddel, dat direct op de brand wordt gericht om deze te doven. De meeste blusapparaten zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik. U verwijdert de borgpen, richt de slang op de basis van het vuur en knijpt in de hendel. Het correct begrijpen van hoe een blusapparaat werkt, is belangrijk voor de juiste bestrijding van branden. Wat ook belangrijk is om de brandblusser goed te onderhouden om te zorgen dat die goed blijft werken. Daarnaast zijn keuringen van de brandblussers ook heel belangrijk en dat kunt u ook bij ons laten doen.

Product-image

De juiste brandblusser aanschaffen doet u bij ons

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige blusapparaten die u kunt aanschaffen, geschikt voor diverse toepassingen. Wij bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste blusapparaten kiest voor uw specifieke behoeften. De brandblussers in ons assortiment zijn de volgende:

Onze producten voldoen aan alle Europese en Belgische veiligheidsnormen en zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en efficiëntie. Investeer in de veiligheid van uw bedrijf en uw medewerkers door uw blusapparaten, die tevens in het evacuatieplan verwerkt moeten worden, bij ons aan te schaffen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw werkplek optimaal te beveiligen tegen brand.

Heeft u nog vragen?

Vragen over
brandpreventie,
brandblussers of
jaarlijkse keuring?

W.A.S.S.P. BV - Brandpreventie

Bissegemsestraat 45 bus 1
8501 Heule - Kortrijk

BTW : BE0682594443

info@brandblusserkeuring.be

Bel ons op : 056/296.298

Wij staan steeds voor u klaar.