Poederblusser nodig?

Ajax detectie

Foto van bediening Ajax beveiligingssysteem via app

Zonder bekabeling, zonder zorgen

Het meest geavanceerde en betrouwbare volledig draadloze alarmsysteem voor uw huis of bedrijf. Gecertificeerd volgens de Europese norm Grade 2.

W.A.S.S.P Brandpreventie verdeeld het volledige gamma slimme Ajax beveiligingscomponenten om zowel brand, inbraak als waterschade te detecteren. Het ontwerp en design van de componenten is subliem, strak en tijdloos afgewerkt. Het volledige systeem kan via de smartphone geïnstalleerd, geconfigureerd en bediend worden.

Waarom kiezen voor Ajax beveiliging?

Geen maandelijkse kosten

Ajax hanteert geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten. U bent volledig eigenaar van het systeem en geniet automatisch van updates.

Meldkamer optioneel

Vanuit de app kunt er zelf voor kiezen om een meldkamer toe te voegen aan het Ajax systeem. Dit is echter niet noodzakelijk of verplicht om het systeem te gebruiken.

Prachtig design

Strak, modern en eindeloos ontwerp. Het AJAX alarm systeem is niet alleen gerenommeerd voor zijn werking, maar ook voor zijn strakke design. Alle componenten zijn te verkrijgen in wit of zwart.

Eenvoudig beheer

Het systeem is heel eenvoudig zelf te installeren en uit te breiden met behulp van de app op de smartphone. Uiteraard kunnen wij de installatie en configuratie ook voor u doen!

Groot bereik

De Ajax Hub, het hart van het systeem kan componenten monitoren tot op 2.000m afstand (open veld) en bied ondersteuning voor verschillende 3rd party componenten zoals camera's om zo alles eenvoudig in 1 app te beheren.

Altijd up 2 date

Zowel voor particulieren als bedrijven. Ontvang real-time melding op uw smartphone wanneer er zich iets voordoet bij u thuis of op kantoor.

Meer weten, of een vrijblijvend bezoek ?

Ajax Security & Fire excellence award winner
catalogus van het Ajax beveiligingssysteem

Benieuwd naar alle componenten en toepassingen ?
Download hier onze volledige catalogus van het AJax-systeem

Ajax-banner