Schuimblusser nodig?

Schuimblussers

Schuimblussers zijn brandblussers op basis van water met een toegevoegd schuimvormend middel. Dit type blusmiddel wordt het meest aanbevolen omdat dit bij gebruik quasi geen nevenschade veroorzaakt en ook de zichtbaarheid bij een eventuele evacuatie niet hindert.

In bepaalde brandweerzones zijn schuimblussers ook verplicht in publiek toegankelijke inrichtingen (PTI) check hiervoor het lokale politiereglement of vraag ons om advies bij de aankoop.

Onze schuimbrandblussers beantwoorden aan de strengste eisen en zijn BENOR & CE gekeurd en zijn verkrijgbaar in voornamelijk 2 types : permanente druk of niet-permanente druk.6liter schuimblusser permanente druk

Permanente druk

Toestellen met permanente druk vallen onder de Europese PED richtlijn en hebben een maximale levensduur van 10jaar. Deze toestellen zijn dus iets goedkoper in aankoop maar moeten sneller vervangen worden dan jun "professionele" variant met drukpatroon.
Onze schuimblusser met permanente druk (te herkennen aan de drukwijzer / manometer op de kop van het toestel) is BENOR en CE gekeurd en voldoet aan alle Belgische wetgevingen.
Het toestel is zowel geschikt voor brandklassen A(vaste stoffen), B(vloeistoffen) & F(olieën & vetten) en wordt steeds geleverd inclusief ophangbeugel, keuringsvignet en attest geldig voor 1jaar vanaf aankoopdatum.

Het meest gekozen toestel voor privé, vakantiewoning (voldoet aan logiesdecreet), kantoor of winkelruimte.

6liter schuimblusser drukpatroon 100% BIO

Met drukpatroon 100% BIO

Onze schuimblusser met drukpatroon is BENOR en CE gekeurd en voldoet aan alle Belgische wetgevingen. Het toestel heeft een inwendig drukpatroon en kan dus tot 20jaar gekeurd en onderhouden worden conform NBN S21-050.

Het toestel is zowel geschikt voor brandklassen A(vaste stoffen), B(vloeistoffen) & F(olieën & vetten) en wordt steeds geleverd inclusief ophangbeugel, keuringsvignet en attest geldig voor 1jaar vanaf aankoopdatum.

Het schuimvormend product is 100% BIO-logisch en dus ecologisch verantwoord, het toestel wordt ook in Frankrijk gefabriceerd waardoor we de lokale Europese economie ondersteunen en dit allemaal tegen een zeer schappelijke prijs.

Het meest gekozen toestel voor horeca, restaurant, industrie en winkels.

Vragen over onze schuimblussers?