Schuimblusser BASIC (ECO) - BENOR gekeurd

De basis schuimblusser voor kantoor, vakantiewoning, appartementen,....

product-afbeelding

Geschikt voor het blussen van

brandklasse-a

Vaste stoffen

zoals hout, papier, textiel, verpakkingsmateriaal
brandklasse-b

Vloeistoffen

Bijvoorbeeld vetten, olie, benzine, kunststoffen, oplosmiddelen,...
brandklasse-f

Vetten

vet en olie branden zoals frituur- of bakolie- branden.
brandklasse-1000V

Elektrische apparatuur

Veilig te gebruiken tot 1.000V mits het respecteren van 1m afstand

PRODUCTINFORMATIE

Onze standaard schuimblusser op basis van water met een toegevoegd schuimvormend middel. Dit type blusmiddel voldoet aan de huidige Europese REACH-richtlijn voor het uitfaseren van PFAS-houdend blusschuim en bevat dus minder dan 20ppm fluor.

Voordelen

Voldoet aan de huidige Europese richtlijnen < 20ppm fluor
Goedkoper in aankoop dan 100% fluorvrij

Wetgeving

In bepaalde brandweerzones zijn schuimblussers ook verplicht in publiek toegankelijke inrichtingen (PTI) check hiervoor het lokale politiereglement of vraag ons om advies bij de aankoop.

Onze schuimbrandblussers beantwoorden aan de strengste eisen en zijn BENOR & CE gekeurd en zijn bij aankoop voorzien van een keuringsetiket en attest.

.

Vragen over onze Schuimblusser BASIC (ECO) - BENOR gekeurd?

Neem gerust een kijkje bij de veelgestelde vragen onderaan.
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de regio en de locatie waar je een blustoestel dient te voorzien kan het dat een schuimblusser verplicht is. Je vind dit terug in het lokaal reglement voor Publiek toegankelijke inrichtingen. Ben je niet zeker ? Vraag het ons en wij zoeken het op voor u!

Ja! Al onze schuimblussers zijn steeds goedgekeurd en getest voor o.a. vetbranden. ze zijn dan ook steeds geschikt voor brandklasse F (vetten).

Neen! Wij werken niet met standaard contracten voor langere periodes. Wel kunnen wij, indien gewenst, de data van aankoop of de laatste keuring bijhouden en u een vrijblijvende reminder sturen wanneer het toestel opnieuw gekeurd dient te worden.

Omwille van de grote nevenschade die een poederblusser veroorzaakt bij gebruik raden wij dit in de meeste gevallen af. Een schuimblusser veroorzaakt praktisch geen nevenschade en verhinderd het zicht niet bij gebruik voor een eventuele evacuatie.
Uw vraag niet gevonden?

Neem contact op

Wij beantwoorden uw vraag binnen de 48u.