Brandblusser CO₂

De brandblusser met CO₂ is bijzonder effectief voor het blussen van branden in omgevingen met gevoelige elektronische apparatuur, zoals serverruimtes, dataracks en schakelkasten. Door deze brandblusser te gebruiken, wordt er geen nevenschade veroorzaakt aan elektrische apparatuur bijvoorbeeld, omdat het blusmiddel, koolzuurgas, geen neerslag achterlaat. Deze blusser is verkrijgbaar bij ons, Brandblusserkeuring uit Heule.

Kies onze CO₂-brandblusser voor betrouwbare brandveiligheid zonder nevenschade!

Contacteer ons

product-afbeelding

Geschikt voor het blussen van

brandklasse-b

Vloeistoffen

Bijvoorbeeld vetten, olie, benzine, kunststoffen, oplosmiddelen,...
brandklasse-c

Gassen

Bijvoorbeeld aardgas, propaan, butaan, LPG,...
brandklasse-e

Elektrisch

Brand in of onder spanning staande gevoelige elektrische apparatuur zoals servers, dataracks, schakelkasten...

PRODUCTINFORMATIE

Een brandblusser met CO₂ is de meest aanbevolen keuze voor gevoelige elektronische apparatuur, zoals in laagspanningslokalen, serverruimtes, data-racks en machines. Dit type brandblusser is ideaal voor ruimtes waar nevenschade absoluut vermeden moet worden. CO₂-blussers veroorzaken namelijk geen nevenschade bij gebruik, zoals fluorvrije schuimblussers bijvoorbeeld wel doen. Dit maakt een CO₂-brandblusser perfect voor gebruik in keukens en andere omgevingen waar schoon blussen cruciaal is. Een blusapparaat biedt effectieve brandbestrijding zonder de nadelen van andere blusmiddelen, waardoor uw apparatuur en omgeving onbeschadigd blijven. Door een brandblusapparaat te kopen voor elektrische apparatuur, verzekert u zich van een betrouwbare en veilige oplossing voor brandincidenten in uw bedrijf.

Eigenschappen

De eigenschappen van onze CO₂-brandblusser zien er als volgt uit:

  • Blusmiddel: koolzuursneeuw (stikstof)
  • Veroorzaakt geen nevenschade
  • Neemt de zuurstof weg van de brand en koelt af tot -80°C
  • BENOR & CE gekeurd
  • Keuringsattest inbegrepen bij aankoop
  • Opgepast: niet op mens of dier gebruiken!

CO₂-blussers zijn betrouwbaar en goed om te gebruiken voor het beveiligen van uw apparatuur en omgeving tegen brand, zonder bijkomende schade.

De CO₂-brandblusser is geschikt voor deze branden blussen

De CO₂-brandblusser is geschikt voor het blussen van meerdere elementen. Het is een goede brandblusser om te hebben als je gebruikt maakt van elektrische apparatuur. De blusser is vooral geschikt voor brand in de volgende situaties:

Koop de blusser en zorg voor optimale veiligheid

Zorg voor de optimale veiligheid van uw bedrijf met een brandblusser voor elektrische apparatuur. Onze blussers zijn effectief, betrouwbaar en veroorzaken geen nevenschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en aanschaf van uw brandblusser voor elektrische apparatuur.

.

Vragen over onze Brandblusser CO₂ ?

Neem gerust een kijkje bij de veelgestelde vragen onderaan.
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Veelgestelde vragen

CO2-blussers zijn specifiek voor het beveiligen van objecten zoals onder spanning staande borden, apparatuur of machines, de blussing gebeurt door middel van een gas en laat geen residu achter. Het ideale toestel voor o.a. laboratoria, hoogspanningslokalen, serverruimtes,... kortom plaatsen waar je nevenschade absoluut wenst te beperken.

Een CO2-blusser blust door middel van een gas. Het gas (-80°C) werkt volgens het principe van verstikking en afkoeling waardoor het de zuurstof en temperatuur wegneemt van de brand en deze zo dooft.

Neen, omdat CO2-blussers blussen met een gas zijn deze niet geschikt voor branden van vaste stoffen en telt dit niet als enige beveiliging voor de volledige zaak. U combineert dit dus best met een extra schuimblusser.

Al onze toestellen worden geleverd inclusief keuringsvignet en attest, zonder meerprijs.
Uw vraag niet gevonden?

Neem contact op

Wij beantwoorden uw vraag binnen de 48u.