Evacuatiepictogrammen kopen

✔ Geen lang lopende contracten

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Uitgebreide diensten

Evacuatiepictogrammen zijn visuele signalen die goed zijn voor een veilige en efficiënte evacuatie van een gebouw in geval van een noodsituatie. Deze pictogrammen geven duidelijk aan waar nooduitgangen, vluchtroutes en eerste interventiemiddelen, zoals brandblussers zich bevinden tijdens een evacuatie. Het gebruik van evacuatiepictogrammen zorgt ervoor dat iedereen, zelfs in panieksituaties, snel en veilig de weg naar buiten kan vinden. Bij Brandblusserkeuring in Heule begrijpen wij het belang van goed geplaatste en gemakkelijk herkenbare evacuatiepictogrammen om de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te waarborgen.

Beveilig uw bedrijf met duidelijke evacuatiepictogrammen voor een veilige ontruiming

Contacteer ons

Waarom moet u evacuatiepictogrammen hebben?

Evacuatiepictogrammen in uw gebouw zijn van groot belang om verschillende redenen. Ten eerste helpen deze pictogrammen evacuatieplannen te visualiseren, waardoor het voor iedereen duidelijk is welke routes en uitgangen gebruikt moeten worden in geval van nood. Dit verkleint de kans op verwarring en paniek, wat kan leiden tot ongelukken of vertragingen tijdens een evacuatie. Daarnaast zijn pictogrammen voor evacuatie wettelijk verplicht in België om te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Ze verbeteren niet alleen de veiligheidssignalisatie, maar zorgen er ook voor dat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke vereisten en inspecties probleemloos doorstaat.  Door gebruik te maken van internationaal erkende symbolen, zoals die in de ISO7010-norm, bent u verzekerd van een universele herkenbaarheid en duidelijkheid, ongeacht de taalbarrière.

Product-image

Neem contact op voor evacuatiepictogrammen

Wilt u uw bedrijf optimaliseren met professionele pictogrammen voor de veiligheid van uw medewerkers? Wij bieden een breed scala aan pictogrammen voor evacuatie, die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste pictogrammen en deze te integreren in uw huidige veiligheidsplan. Wij kunnen de evacuatiepictogrammen afwerken naar ieders smaak en budget. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Vragen over
brandpreventie,
brandblussers of
jaarlijkse keuring?

W.A.S.S.P. BV - Brandpreventie

Bissegemsestraat 45 bus 1
8501 Heule - Kortrijk

BTW : BE0682594443

info@brandblusserkeuring.be

Bel ons op : 056/296.298

Wij staan steeds voor u klaar.