Pictogrammen veiligheid

✔ Geen lang lopende contracten

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Uitgebreide diensten

Pictogrammen zijn visuele symbolen die belangrijk zijn voor het bevorderen van de veiligheid binnen uw bedrijf. Deze pictogrammen geven snel en duidelijk belangrijke informatie weer, zoals nooduitgangen, blusapparaten, eerste hulp en andere veiligheidsmaatregelen. Door gebruik te maken van pictogrammen zorgt u ervoor dat iedereen, ongeacht taalvaardigheid, direct begrijpt wat de veiligheidsprotocollen zijn. Bij Brandblusserkeuring, gevestigd in Heule, bieden wij een uitgebreid assortiment aan pictogrammen die voldoen aan de internationale normen en zorgen voor een veilige werkomgeving.

Bent u van plan om pictogrammen te plaatsen voor de veiligheid op uw kantoor?

Contacteer ons

Pictogrammen gebruiken binnen uw bedrijf voor optimale veiligheid

Pictogrammen implementeren binnen uw bedrijf is belangrijk voor een veilige werkomgeving. Wij begrijpen het belang van duidelijke en goed geplaatste pictogrammen. Ons deskundige team helpt u bij het kiezen van de juiste evacuatiepictogrammen en zorgt ervoor dat deze op strategische plaatsen worden geïnstalleerd. Wij maken pictogrammen volledig in uw smaak en voor een budget wat u er voor over heeft. Of het nu gaat om nooduitgangen, brandblussers, EHBO-posten of andere veiligheidsvoorzieningen, wij bieden op maat gemaakte evacuatieplannen bij een brand die perfect passen binnen uw bedrijfsomgeving.

Product-image

Contacteer ons voor een veilig bedrijf

Wilt u de veiligheid binnen uw bedrijf verbeteren met een professioneel evacuatieplan? Neem contact met ons op. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige pictogrammen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij de implementatie van deze veiligheidsmaatregelen. Maak een afspraal voor meer informatie en ontdek hoe wij uw bedrijf veiliger kunnen maken met onze pictogrammen.

Heeft u nog vragen?

Vragen over
brandpreventie,
brandblussers of
jaarlijkse keuring?

W.A.S.S.P. BV - Brandpreventie

Bissegemsestraat 45 bus 1
8501 Heule - Kortrijk

BTW : BE0682594443

info@brandblusserkeuring.be

Bel ons op : 056/296.298

Wij staan steeds voor u klaar.