Evacuatieplan bij brand

✔ Geen lang lopende contracten

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Uitgebreide diensten

Een goed opgesteld evacuatieplan bij brand is belangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Bij Brandblusserkeuring in Heule begrijpen we hoe belangrijk een evacuatieplan is voor het snel en efficiënt verlaten van het gebouw bij brand. Dit plan omvat alle nodige stappen en routes die gevolgd moeten worden om iedereen veilig buiten te krijgen.

Zorg voor de veiligheid van uw medewerkers met een goed opgesteld evacuatieplan!

Contacteer ons

Waar is een evacuatieplan voor nodig?

Een evacuatieplan is belangrijk, omdat het helpt om paniek te voorkomen en zorgt voor een gestructureerde evacuatie bij brand. Zonder een duidelijk plan en heldere veiligheidssignalering kunnen mensen in een noodsituatie verward raken en kostbare tijd verliezen. Een evacuatieplan laat zien waar de nooduitgangen, blusapparaten en verzamelplaatsen zich bevinden, zodat iedereen weet wat te doen bij brand. Het is een verplicht onderdeel van de veiligheidsprocedures in veel bedrijven en helpt bij het beschermen van levens en eigendommen. Wij helpen u bij het opstellen van een veilig plan!

Product-image

Neem contact op voor een evacuatieplan

Wilt u een evacuatieplan bij brand dat aan alle veiligheidsnormen voldoet? Wij zorgen ervoor dat uw evacuatieplan professioneel wordt opgesteld. Dit maken wij in een pictogram en dat is afgestemd op uw specifieke bedrijfsomgeving. Met ons deskundige advies en gedetailleerde plannen kunt u met een gerust hart de veiligheid van uw bedrijf waarborgen. Neem contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Vragen over
brandpreventie,
brandblussers of
jaarlijkse keuring?

W.A.S.S.P. BV - Brandpreventie

Bissegemsestraat 45 bus 1
8501 Heule - Kortrijk

BTW : BE0682594443

info@brandblusserkeuring.be

Bel ons op : 056/296.298

Wij staan steeds voor u klaar.