Brandblusseronderhoud

✔ Geen lang lopende contracten

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Uitgebreide diensten

Brandblusseronderhoud is belangrijk om de betrouwbaarheid en werking van uw brandblussers te garanderen. Bij Brandblusserkeuring, gevestigd in Heule, bieden wij uitgebreide onderhoudsdiensten aan voor alle typen brandblussers. Een regelmatig brandblusseronderhoud zorgt ervoor dat ze altijd klaar zijn voor gebruik en voldoen aan de wettelijke normen en veiligheidsvoorschriften.

Beveilig uw bedrijf met onze duidelijke evacuatiepictogrammen!

Contacteer ons

Wat houdt onderhoud van een brandblusser in?

De keuring van een brandblusser omvat een grondige inspectie en controle van alle onderdelen. Dit omvat het controleren van de druk, het testen van de slangen en nozzles, en, indien nodig, het vervangen van onderdelen. Een goed onderhouden en gekeurde brandblusser is belangrijk voor de veiligheid van uw bedrijf, omdat het ervoor zorgt dat de blusser effectief werkt in geval van een brand. Regelmatig een brandblusseronderhoud laten uitvoeren voorkomt onverwachte defecten en verlengt de levensduur van uw apparatuur.

Product-image

Kom langs in onze winkel voor onderhoud van uw blusser

Voor betrouwbaar en deskundig brandblusseronderhoud moet u bij ons zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw blusapparaten altijd in topconditie zijn en voldoen aan alle relevante normen. Neem contact met ons op om een onderhoudsafspraak te maken voor uw schuim- of poederblusser bijvoorbeeld, zodat wij u kunnen garanderen dat er iemand de tijd voor u kan nemen.

Heeft u nog vragen?

Vragen over
brandpreventie,
brandblussers of
jaarlijkse keuring?

W.A.S.S.P. BV - Brandpreventie

Bissegemsestraat 45 bus 1
8501 Heule - Kortrijk

BTW : BE0682594443

info@brandblusserkeuring.be

Bel ons op : 056/296.298

Wij staan steeds voor u klaar.