Keuring brandblussers

✔ Geen lang lopende contracten

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Uitgebreide diensten

Een keuring naar uw brandblusser is een verplichte inspectie om ervoor te zorgen dat uw brandblussers in perfecte staat zijn en klaar voor gebruik in geval van nood. Tijdens een keuring bij Brandblusserkeuring controleren wij of de blusser voldoet aan de wettelijke normen en veiligheidsvoorschriften. Regelmatige keuringen zijn belangrijk om de betrouwbaarheid en effectiviteit van uw brandblusapparaten te waarborgen.

Kom langs bij ons voor een keuring van uw brandblusser

Contacteer ons

Waarom moet u uw brandblusser laten keuren?

Het is van belang om uw brandblusser regelmatig te laten keuren om de veiligheid van uw bedrijf te garanderen. Een niet-gekeurd blusapparaat kan defect raken op belangrijke momenten, waardoor de risico's op ernstige schade en letsel toenemen. Wij keuren bijvoorbeeld fluorvrije schuimblussers. Onze brandblusserkeuring omvat een grondige visuele inspectie, controle van de druk en inhoud, en vervanging van onderdelen indien nodig. Wij zorgen met een brandblusserkeuring dat je blusser altijd voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en voeren graag een onderhoud uit, zodat u met een gerust hart kunt werken.

Product-image

Laat uw blusser door ons keuren

Zorg voor maximale veiligheid door uw brandblussers bij ons te laten keuren. Wij bieden een professionele en betrouwbare brandblusserkeuring, waarbij uw blusapparaat grondig wordt geïnspecteerd en gecertificeerd. Door uw brandblusser te laten keuren, garandeert u dat ze altijd klaar zijn voor gebruik en voldoen aan alle wettelijke vereisten. Uw veiligheid en die van uw medewerkers is onze prioriteit. Wij staan klaar om u te helpen bij het handhaven van een veilige werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en zorg ervoor dat uw werkplek optimaal beschermd is tegen brand.

Heeft u nog vragen?

Vragen over
brandpreventie,
brandblussers of
jaarlijkse keuring?

W.A.S.S.P. BV - Brandpreventie

Bissegemsestraat 45 bus 1
8501 Heule - Kortrijk

BTW : BE0682594443

info@brandblusserkeuring.be

Bel ons op : 056/296.298

Wij staan steeds voor u klaar.